Download Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró PDF

By Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró

"Sembla un producte Disney que no té por de mostrar los angeles sang, l. a. prostitució i les conseqüències de los angeles guerra". Jaume Albertí - Gotham Comics.

Els descobriments dels arqueòlegs Jaume Deyà, Pablo Galera i el seu equip al jaciment d´Almallutx, al Gorg Blau, desvetllen com period los angeles forma de vida que duien els musulmans i berebers de l. a. Tramuntana. Aquesta vida fou bruscament truncada in keeping with uns fets bèlics de trágiques conseqüències i que es convertiria en un gran genocidi a l. a. Mediterrània. És attainable trobar virtuts com l. a. noblesa, l´amor i l. a. compassió enmig del gran drama que suposà los angeles Conquesta del rei Jaume I, anomenat el Conqueridor? Beatriz Colom Poceiro ens il.lustra aquesta història sobre l. a. fi de los angeles Mallorca bereber en unes vinyetes repletes d´emocions i detalls basats en els descobriments arqueològics del Jaciment.
ALMALLUTX. EL mystery DE los angeles TRAMUNTANA és un còmic sobre los angeles Conquesta de Mallorca, basat en fets reals i històrics.

Nota dels Editors.
Un còmic in line with a representar i donar forma als descobriments efectuats al jaciment d’Almallutx és una feina immensa, in line withò aquesta kind que s’esmenta al principi del pròleg, que no es cerca ni es troba, sinó que es fabrica, va fer que l’artista mallorquina Beatriz Colom Poceiro, que malgrat l. a. seva joventut ja té al seu palmarès diversos premis, s’enamorés del projecte. hello ha posat tal passió i disciplina que ha aconseguit lo que en una factoria com Disney seria una tasca d’un equip de diverses persones en un temps rècord. hello ha moltes hores de feina en aquest còmic, qualsevol que n’entengui ho sabrà veure. in step withò lo més vital: hello ha autèntic amor i vertader compromís. hello ha imaginació, in line withò també fidelitat. hello ha contenció: a les imatges que podrien haver resultat cruentes l’artista ha estat summament delicada, in step withò alhora expressiva. l. a. història d’amor afegeix un aspect que és imaginari, consistent withò ben attainable, fins i tot possible, i assoleix que els lectors de qualsevol edat puguin empatitzar millor amb els fets històrics. in line with acabar, l’estil de na Beatriz, amb uns dibuixos molt agradables a los angeles vista, i el gran detallisme que l. a. caracteritza, aconsegueix lo que semblava very unlikely: uns personatges que enamoren i a més, afegir una nota d’humor en algunes escenes mítiques, com los angeles de les “quaranta putes consagrades”. Nosaltres dos ens fem un tip de riure cada cop que mirem aquestes grandioses vinyetes! I només és un exemple.
Com a editors, in step with a nosaltres és un honor immens albergar aquesta obra en el nostre catàleg més selecte. I només tenim un desig: que els lectors gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.
Valga l. a. redundància, en les properes pàgines tenim el gran honor de presentar-vos
Almallutx. El mystery de l. a. Tramuntana.
Assaboriu-lo a poc a poc, amb plaer i amb respecte i amb una mica de dolor quan calgui. Gaudiu-lo amb emoció i amb un somriure quan així ho mereixi.
Teniu un tresor entre les mans.
Biel Pol i Joana Pol –Editors.

Show description

Read or Download Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) PDF

Best historical fiction graphic novels books

Jour J T16 : L'Etoile blanche (French Edition)

Sortir les photos et les mots des livres d'histoire pour leur donner une nouvelle vie, un nouvel éclairage, au travers d'albums de bande dessinée… remark ? Grâce à deux simples mots : "Et si"…1912, voyage inaugural du mammoth. À son bord, Maxime Waterson, un jeune Anglais de bonne famille qui rejoint les États-Unis.

Le vent des dieux Tome 15 : Le Voyage Merveilleux (French Edition)

"« Après dix-sept années de séjour fructueux chez le Khan Kubilaï, Marco Polo, son père et son oncle ont call foré leur congé. Le Khan Kubilaï, qui aimait tant ses trois latins, se healthy un peu tirer l'oreille pour le principe, mais n'osa pas s'opposer à leur départ. automobile il s'agissait d'aider cette ambassade à regagner los angeles Perse et de servir d'escorte à une jeune princesse de l. a. dynastie Sung.

la Grande Guerre de Charlie - Tome 10 - La Der des Ders (French Edition)

Voici le dixième quantity de los angeles Grande Guerre de Charlie, qui conclut l. a. plus grande saga en bandes dessinées consacrée à los angeles Première Guerre Mondiale ! 1918, Charlie vit les derniers mois de l. a. guerre sur le entrance Ouest qui reste sanglante jusqu’à l. a. dernière heure. Mais l’armistice à peine signé, il est immédiatement envoyé avec un corpsexpéditionnaire britannique en Russie soutenir les Blancs face aux révolutionnaires bolchéviques.

Last Girl Standing

This can be the seriously illustrated memoir of the underground, feminist cartoonist, who fought the institution and misogyny whereas working a way boutique and mingling with rock stars. From dressing Mama Cass to being pelted with jelly infants as she helped picture the Rolling Stones's first US journey, from drunken manhattan nights spent with Jim Morrison to generating the first actual all-woman comedian publication, the girl of the Canyon takes no prisoners.

Extra resources for Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.82 of 5 – based on 44 votes